O nama

Jelena Prunić

Kristina je moja mnogo draga, divna prijateljica. Spojio nas je sport. Pole dance. I strastvena priča o hrani. I prča o putovanjima. I priča o zdravom životu. I različiti temperamenti i slična energija.

Već neko vrijeme smo razmišljale da sve te zajedničke priče smjestimo u jednu zajedničku na ovom blogu. Kako će sve to da izgleda, nemam pojma. Da li ćemo uspjeti da svu tu ljubav, posvećenost, inspiraciju pretočimo u priče da budu interesantne, takodje namam pojma.

Obe volimo da kuvamo. Ponosne smo na par vec tradicionalnih recepata i nekih par novih na kojima radimo. Kristina uvijek ima stručno objašnjenje za svaki sastojak, svaki proces u kuvanju, svaku biljku, začin i mnogo lijepo priča o vinima. Ja tu dodam neki začin, fotografiju i priču.

Potrudiću ce da priče o našoj razdvojenosti i mom susretu sa novom zemljom, novim sportovima, ljudima, drugačijoj prirodi i hrani i naša i dalja iskrena i topla povezanost budu interesantne na ovaj ili onaj način.

Ovo je naša priča. Have a fun!


Kristina Cvetković

Počinjem da pišem zahvaljujući mojoj prijateljici, Jeleni Prunić, koja je saučesnik u svemu ovome, takodje i da ne bih više išla okolo i delila savete za koje me niko nije pitao. Pre godinu dana me više prijatelja ubeđivalo da počnem da pišem o tome o čemu neumorno pričam, o čemu sam učila i uložila trud i energiju a to je zdrav život.

Nije sve uzalud ako mogu sa još nekim da podelim ili nekome pomognem. Za mene je ovo veliki izazov i avantura jer stvaramo nešto lepo u čemu u potpunosti uživamo i rešile smo to da podelimo.

Ove misli me vratiše nazad u 2015. dok se još uvek nismo poznavale, kad sam posmatrala Prunić na Pole dance takmičenju i doslovno bila oduševljena njenom energijom i stavom ne znajući da će mi postati dobra prijateljica i gde će nas sve to odvesti. Evo do danas se ništa nije promenilo. Treninzi, kuvanje i putovanja su nam omiljene teme i vreme nam uvek proleti uz mnogo smeha i čavrljanje što je najveći razlog zbog koga sam i pristala da baš sa njom pišem o onome što stvaram.

Moja genijalna prijateljica sa sjajnim smislom za humor, uvek sa nekim iznenadjenjem u rukavu, koja me iz daleka podstiče da vežbam i kada mi do toga nije, čije recepte vrlo rado isprobavam, sa velikim iskustvom i životnom energijom, koja uvek 5 puta meri a jednom seče, (dok ja samo nestrpljivo sečem)… Pa nadam se da će vas oduševiti koliko i mene. 🙂 Ovako počinje naša priča…